TYÖLLISTÄMISTEHTÄVIEN YKSINKERTAISTAMISTA MAAILMANLAAJUISESTI

Yksilöidyt henkilöstöhallintopalvelut ja globaalit palkanlaskentaratkaisut

 

#MercansGlobal #HRBlizz #Mesaar #EverywhereForEveryone

Miten edistät inhimillisen pääoman hallintaa?
ULKOISTA HENKILÖSTÖHALLINTOSI JA PALKANLASKENTATOIMINNOT
  • Mercans toimittaa inhimillisen pääoman hallintaa koskevia neuvontapalveluja, käyttökelpoisia HR-ratkaisuja ja kustannustehokkaita globaaleja palkanlaskentaprosessin työkaluja.
  • Free Quote
  • SaaS-tuotteemme käsittelevät monimutkaisia työllistämistehtäviä reaaliajassa kaikenkokoisten yritysten sekä kaikkien teollisuusalojen voimaannuttamiseksi kaikissa maanosissa. Henkilöstöjohtamisen tehokkuutta ja palkanlaskentaprosesseja vahvistamalla Mercans on sinun liiketoimintasi kasvun mahdollistaja.

Globaalit palkanlaskentaratkaisut

TEHOSTA HR-BRÄNDIÄSI JA TYÖNTEKIJÖIDESI TYYTYVÄISYYTTÄ
Järkeistä HR-budjetit ja optimoi globaalit palkanlaskentatehtävät. Systematisoi palkanlaskentaprosessit ja virtaviivaista henkilöstöhallintoa HRBlizz SaaS -palvelulla.
Lue lisää

PEO/GEO-palvelut

PALKKAA JA HALLINNOI TYÖVOIMAASI ULKOMAILLA HELPOSTI
Luotettavana ammatillisen työvoiman ulkoistuspalveluna (PEO) Mercans on rekisteröity työnantajasi, joka globaalisti valitsee, palkkaa ja hallitsee puolestasi ammattilaistason työntekijöitä integroidun GEO-palvelun kautta.
Lue lisää

Globaali kykyjenetsintä

TÄYTÄ AVOIMET TYÖPAIKAT NOPEASTI PARHAIMMILLA EHDOKKAILLA
Mercans auttaa sinua suunnittelemaan pitkän aikavälin HR-strategioita ja ottamaan käyttöön kattavat rekrytointipuitteet, joilla voit täydentää esivalittujen kykyjen kanavaa.
Lue lisää

Liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut (BPO)

LAAJENNA LIIKETOIMINTAASI OTTAMALLA UUDELLEEN HALTUUSI YDINTOIMINTOSI
Ulkoista toissijaiset toiminnot ja edusta- ja taustatoimintosi Mercansille. Säästä aikaa, rahaa ja energiaa – ja kasvata liikevaihtoa.
Lue lisää

Henkilöstöhallinto SaaS

KÄYTÄ RÄÄTÄLÖITÄVIÄ PILVIPOHJAISIA ALUSTOJA
Keskitä HR- ja palkanlaskentatoiminnot yhteen itsepalvelualustaan. Mesaar SaaS tarjoaa sisäänrakennetun ATS-työkalun ja helppokäyttöisiä integrointiominaisuuksia prosessien kehittämiseen.
Lue lisää

Paikallisen lainsäädännön noudattaminen

UNOHDA ULKOMAISTEN SIVUKONTTORIEN PERUSTAMISEEN LIITTYVÄ SEKAMELSKA
Säännösten noudattamisesta vastaavien asiantuntijoittemme erikoisalaa ovat paikalliset verotukselliset ja lakisääteiset vaatimukset, joiden tuntemuksella varmistetaan nopea markkinoille pääsy ja vaatimustenmukainen, riskitön globaali laajentuminen.
Lue lisää
Miksi ulkoistaa globaali henkilöstöhallinto ja palkanlaskenta?
PAIKALLINEN ASIANTUNTEMUS + TIETOTURVA
Miksi luottaa Mercansiin enemmän kuin johonkin toiseen HR- ja Payroll SaaS -palveluntarjoajaan?

MERCANSIN KÄÄNTEENTEKEVÄ PALVELUNTARJONTAMALLI MUUTTAA TEOLLISUUTTA PERINPOHJAISESTI

  • Mercansin pilvipohjaisissa ratkaisuissa yhdistyy uraauurtavien patentoitujen teknologioiden suorituskyky, jota tukevat tekoäly (AI) ja koneoppiminen (ML), ja täydentävät ihmisasiantuntijoiden näkemyksellinen panos.
  • Free Quote
  • Kaikki tiedot integroidaan yksittäiseen itsepalvelualustaan, joka on tiimisi käytettävissä mistä tahansa. Varmistamme, että arkaluonteiset yritystietosi ovat erittäin hyvin suojattuja ja että noudatamme kansainvälisiä yksityisyyssäännöksiä, kuten yleistä tietosuoja-asetusta.
0+

Suurin Payroll/maa

yli 9 milj

Palkkalaskelmia vuodessa

Numero 1

palkanlaskentasovelluksille

0

Tietoturvaloukkaus

Mikä tekee Mercansista tärkeän HR- ja palkanlaskentakumppanisi?

ENSI KÄDEN ULKOISTAMISPALVELUT: EI VÄLIKÄSIÄ, PAREMPI SAATAVUUS

Sano hyvästit ulkomaille ulkoistetuille puhelinpalvelukeskuksille, vanhentuneille järjestelmille, hajallaan oleville tiedoille ja suurelle määrälle palvelutasosopimuksia ja sopimuksia.
  • Olemme palkanlaskennan ja henkilöstöjohtamisen globaaleja asiantuntijoita ja huolehdimme henkilökohtaisesti liiketoiminnastasi ja työvoiman rekrytoinnista maailmanlaajuisesti. Olemme sitoutuneet olemaan ainoa kontaktipisteesi koko projektiesi elinkaaren ajan. Olemme rinnallasi missä tahansa oletkin, ilman kolmansien osapuolien mukanaoloa. Me olemme Mercans.
Mercansin toimistot lähellä sinua

Free Quote
0

menestyksen vuotta

5000

globaalia Payroll-asiakasta

0+

asiantuntijaa

0x

vuotuinen liikevaihdon kasvu

0+

maata

0%

asiakkaiden säilytysaste

Yli 8000

kaikki yhteensä asiakasta eri puolilla maailmaa

Paikallistasolta maailmanlaajuiselle tasolle | maailmanlaajuiselta tasolta paikallistasolle
OLEMME KAIKKIALLA KAIKKIA VARTEN
Toimimme geostrategisissa paikoissa ympäri maailmaa. Innovatiivisten teknologioiden, tietoturvallisen infrastruktuurin ja tavoiteorientoituneen asenteen avulla paikalliset asiantuntijamme kehittävät taloudellista kannattavuutta asiakkaille. Jotka haluavat parantaa liikevaihtoaan ja optimoida tehokkuuden ulkomailla tarjoamalla laadukkaita palveluita.

Free Quote